Assistance

 

 

EGY KIA MODELLEL SEHOL SINCSEN EGYEDÜL!

 

 

HA PROBLÉMÁJA ADÓDNA, NEM MARAD MAGÁRA,

 

 

CSAK HÍVJA A KIA ASSISTANCE-T!

 

 

06-80-204-421
 

 

KÜLFÖLDRŐL

 

 

+36-1-458-4494
 

7 ÉV GARANCIA


Az elsőként 2006-ban Európában gyártott cee’d-re bevezetett egyedülálló és innovatív 7 év Kia garancia sikerét követően a Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig.

 

Az új 7 év Kia garancia Európa több mint 20 országában*, köztük a legjelentősebb piacokon minden 2010. január 1. után eladott és regisztrált új Kia járműre érvényes.

Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül, modelltől függően, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk.

A 7 év Kia garancia nagy előnye, hogy nemcsak az eredeti tulajdonos nyugalmát és megelégedettségét biztosítja, hanem a garancia a későbbi tulajdonosokra is átruházható. Bizonyos részekre eltérő feltételek érvényesek***, a garancia alól pedig kivétel az olyan kopó-forgó alkatrészek normál elhasználódása, mint a gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a tengelykapcsoló-betétek.

A 7 év Kia garancia a leghosszabb időre szóló, és egyben legjobb gyártói garancia a teljes európai autópiacon. Világos, hogy minél hosszabb a garanciális időszak, annál kedvezőbb ez a vásárlók számára, ezért döntöttünk úgy, hogy a 7 év garanciát minden modellünkre kiterjesztjük. A garancia minden Kia tulajdonos számára biztonságot nyújt és nyugodt autózást biztosít, valamint tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautó-piacon.

Megjegyzések:

*A garancia több mint 20 Európai országban érvényes, köztük EU-tag és EU-n kívüli országokban – kérjük, ellenőrizze a helyi feltételeket.

** A teljes garanciális időszak 150 000 kilométer megtételéig érvényes, de az első 3 évben nincs kilométer korlátozás. Kivételt képeznek ez alól a kereskedelmi használatú (pl. taxi, oktató autó, stb.) járművek, ahol a garancia az első 3 évben is 150 000 kilométerig korlátozott.

***A garancia további részletei:

  • A fényezésre 5 év vagy 150 000 km a garancia.
  • Az audio- és navigációs rendszerre 3 év vagy 100 000 kilométer.
  • A gyári alkatrészekre, kiegészítőkre és akkumulátorokra 2 év.
  • A garancia alól kivételt képez a kopó-forgó  alkatrészek (pl. gumiabroncsok, a fékbetétek vagy    a tengelykapcsoló-betétek, stb.) üzemszerű használatból eredő kopása, elhasználódása.
  • Ez a garanciaprogram nem vonatkozik a következő modellekre: Kia K2900 (K2500 és K2700) haszongépjármű, 2010 modellév előtti Carnival, és 2010 modellév előtti Sorento.

 

 
   
               
Vegye igénybe szolgáltatásainkat, mert ÉRTÜNK HOZZÁ!
                    www.ertunkhozza.hu
   
Információ kérés, valamint szervizidőpont egyeztetés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére.06-46/502-984