Kia Soulev
Soulev árlista
Kia Soulev
Soulev prospektus
Kia Soulev
 Soulev műszaki adatok

 
 

 

 

 

 

 

 

ELEKTROMOS VEZETÉS

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉS EGYEDI STÍLUS

 

RAGYOGÓ STÍLUS

A 100%-ban elektromos és 100%-ban stílusos Kia Soul EV az egyetlen SUV alapú elektromos autó. A zéró károsanyag-kibocsátás mellett a lenyűgöző hatótávolság, a kiemelkedő gyorsulás, a tágas tér és a rugalmasság is alaptartozéka. Ránézésre meg se mondaná, hogy elektromos.

 

KÜLSŐ DESIGN

A természetet és a techonlógiát ötvözve a Kia Soul EV vibráló, kéttónusú színkombinációkban kapható. Végre egy elektromos jármű, mely nem kiáltja világgá: “elektromos vagyok!”.

 

 

BELSŐ STÍLUS ÉS KOMFORT

Környezetbarát, mégis bőkezű. A Kia Soul EV a hatékony városi vezetést párosítja a kényelemmel és a praktikummal. A tágas utastérben, a körnezettudatosság jegyében organikus anyagokat használtunk. A maximális rugalmasságért a hátsó ülések osztottak és lehajthatóak, és még rejtett tárolórekesz is rendelkezésre áll a csomagtartóban.

 

ENERGIAHATÉKONYSÁG

A hatékonyság a Kia Soul EV központi eleme. Aprecíz mérnöki munkának köszönhetően megőrzi az energiát és újratölti vele a jármű rendszereit, így maximalizálva a hatótávolságot. Még programozhatja is a Kia Soul EV-t, hogy előmelegítse az autót a töltőállomás energiájával, mielőtt útnak indul.

 

FŐ JELLEMZŐK

VEZETÉS ÉLMÉNYE

A Kia Soul EV kivételes teljesítményt és nyomatékot kínál és 145 km/h-s végsebességgel büszkélkedhet. Teljes töltöttséggel akár 250 km-t is vezethet zéró károsanyag-kibocsátással. A könnyű kezelhetőség, az alacsony súlypont és a minimális zaj teszi élvezetessé és egyedivé az utazást.

 

INFORMÁCIÓ ÉS SZÓRAKOZÁS

A Kia Soul EV-ben navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítésekkel2, tolatókamera, MP3 lejátszó, és digitális rádió várja. A műszerfalon jól látható kijelző és a középkonzol megkönnyíti, hogy mindent figyelemmel kísérhessen a teljesítménytől az akkumulátor töltöttségéig.

 

 

VEZETŐTÁMOGATÁS

A kényelem és a segítség központi elemek a Kia Soul EV-ben. A tolatókamerával úgy érezheti, hogy a hátán is szeme van. A Keréknyomás Figyelő Rendszer figyelmezteti, ha a keréknyomás túl alacsony. Aktiválhatja az Elektromos Kéziféket egy egyszerű ujjmozdulattal, a stop/start gombbal pedig bármikor leállíthatja és elindíthatja az elektromos motort.

 

TELJESKÖRŰ BIZTONSÁG

A Kia Soul EV a motorháztetőtől a csomagtartóig védi Önt. A virtuális motorhangok felkeltik a gyalogosok figyelmét. A hat légzsák minden utas biztonságáról gondoskodik. Technológiai megoldások, mint a Járműstabilitás-szabályozás, a Visszagurulás gátló, és a Vészfékrásegítő rendszer teszik teljessé a biztonsági funkciók sorát.

 

MAXIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG

Az energiatakarékosság a Kia Soul EV vérében van. A beépített előmelegítés és hűtés, valamint a rendkívül hatékony hőszivattyús és intelligens légkondicionáló rendszer mind bővítik a listát. A regeneratív fékrendszer megőrzi az energiát, amikor lassít és újrahasznosítja azt a gyorsulásnál. A nyilvános töltőállomásokon az újratöltés is egyszerű.