Kia Soul
Soul árlista
Kia Soul
Soul prospektus
Kia Soul
Soul tartozékok
Kia Soul
Soul műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

Díjnyertes design, nagyobb vezetési élmény, csúcstechnológia.

Az új KIA Soul jobb formában van, mint valaha, készülj életed kalandjára!

Ikonikus formaterv
Az új KIA Soul kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhetö, mint valaha - köszönhetöen a szembetünö kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetöségeknek, a megújult hütömaszknak, a domborodó sárvédöíveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának.

Minőségi anyagok
A puha tapintású müszerfaltól a magasfényü középkonzolig és a selymes fényü matt króm berakásokig, anyagminöség tekintetében minden a prémium érzést hivatott erösíteni. Mindezt megkoronázza a kategóriában megszokottnál jelentösen nagyobb belsö tér nyújtotta luxus.

 

 

 

Íves dizájnelemek

A kerek sebességváltó gombtól kezdve a kormányon található lekerekített gombokig és a gömbszerüen "lebegö" hangszórókig az ívek játékán alapuló belsö tér kialakításánál mindent a hanghullámok ihlettek, olyan organikus és fiatalos kinézetet kölcsönözve ezzel, ami méltó párja a megkülönböztetö formatervnek.

 

Műszaki adatok 

Üzemanyag-fogyasztás
4,8 - 6,5 l/100km
CO2-kibocsátás
125 - 151 (g/km)
Teljesítmény 94 - 97 kW 
128 - 132 LE

 

Supervision műszerfal

Az utastér közepén, a süllyesztett egységek között helyezkedik el a csúcstechnológiát képviselö Supervision müszerfal 4.3"-es TFT LCD kijelzövel, melyröl könnyen és gyorsan leolvasható az összes szükséges információ.

 

További információk: www.kiamotors.hu