Kia Rio
Rio árlista
Kia Rio
Rio prospektus
Kia Rio
Rio műszaki adatok

 
 

 

 

 

 

 

 

Illik hozzád,
illik a városhoz

Csak egy életed van, ezért élvezz ki minden pillanatot. Ülj be a vadonatúj Kia Rio-ba, indítsd be a motort és éld át a könnyű és kompakt 120 lóerős T-GDI motor dinamizmusát, rugalmasságát és alacsony károsanyag kibocsátását.

 

Belső szépség

Fedezd fel az új Kia Rio vadonatúj belső designját. Kategóriájában az egyik legtágasabb utastérrel rendelkezik, 325 literes csomagtérrel kiegészülve. A negyedik generációs Kia Rio most még vezető központúbb műszerfallal, fűthető első ülésekkel és opcionális, csúcsminőségű hangrendszerrel érkezik.

 

Feltűnően egyedi

A karakteres és progresszív külső azonnal megragadja a szemet a vonalvezetésnek és a letisztult felületeknek köszönhetően, melyek egyedi és magabiztos megjelenést biztosítanak.

 

Minden, amire vágytál.
Minden szögből.

Az új Kia Rio kiemelkedik az újgenerációs, jellegzetes Kia hűtőráccsal, mely harmonikusan illeszkedik az újonnan tervezett kétfunkciós fényszórókhoz. Még érettebb karaktert és erőteljesebb megjelenést biztosít az autónak.

 

Tarts lépést a világgal

Az idő soha nem áll meg. Mint ahogy a technológiai fejlődés sem. Ezért gondoskodtunk róla, hogy az új Kia Rio is lépést tartson a legújabb innovációkkal. Az autó új infotainment rendszerrel és nagy felbontású 7 colos érintőképernyővel érkezik, mellyel könnyedén kezelhetőek az audio, a navigációs és az online rendszerek.

 

Megfogható intelligencia

Az intelligencia szexi! Még a legtapasztaltabb sofőr se bánná, ha lenne egy segítő keze csupa intelligens funkcióval. Az új Kia Rio felkészült rá, hogy segítsen, amikor kihívásokkal nézel szembe mindennapos vezetési szituációkban, ezáltal kényelmesebbé és biztonságosabbá téve az utazást.

 

Drive Wise

Fedezd fel a Drive Wise technológiákat - (4)- a Kia vezetési és támogató technológiáinak jövőjét. Megnövekedett biztonság az utakon, így a tulajdonosoknak lehetősége van jobban kiélvezni a vezetés örömét.