Kia ceed kombi
Pro Cee'd árlista
Kia ceed kombi
Pro Cee'd GT Line árlista
Kia ceed kombi
Pro Cee'd prospektus
Kia ceed kombi
Pro Cee'd műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

A pro cee'd

 

belülről

A Kia pro-cee’d beltere azonnal megragadja a figyelmet a számtalan, kiváló minőségű, aprólékosan kidolgozott részletnek köszönhetően. Az utasteret borító krómelemek, a sportos hárommutatós műszeregység és a műszerfal hangulatvilágítása stílusos környezetet teremtenek. A vezető-orientált műszeregység elérhető távolságba hoz mindent, melyre vezetés közben szüksége lehet.

A pro cee'd design

Ismerje meg az új, díjnyertes Kia pro_cee’det! Egy autó, melyet nem csak megszerezni, hanem vezetni is akar. A dinamikus sziluett és a merész hátsó LED fényszórók izgalmas formát hoznak létre, ami után az utcán is megfordulnak. És ez még csak a kezdet.

Éles vonalak

Friss megjelenés egészen az autó elejét díszítő, jellegzetes Kia hűtőrácstól kezdve. Az új pro_cee’det újratervezett ködlámpák és egyedi, szűkülő oldalsó ablakok díszítik, az új, 17 colos könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően pedig meghódítja az utakat.


Ragyogó design

A prémium minőségű első HID Xenon fényszórók és LED-es nappali menetfény, valamint a hátsó LED lámpák gondoskodnak róla, hogy a Kia pro_cee’d minden szögből feltűnő legyen. Mindemellett ott a panoráma napfénytető, hogy mindig élvezhesse az élet napos oldalát.