Kia Picanto
Picanto árlista 5 ajtós
Kia Picanto
Picanto prospektus
Kia Picanto
Picanto műszaki adatok

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Design

      Útra készen

Elragadó külső megjelenés

A vadonatúj Kia Picanto számára tökéletes terep a városi környezet. A stílusos kontúrok, az első és hátsó lámpák az autó fiatalosságát sugallják. Ha csak ránéz a járműre, bele akar majd ülni és ki akarja próbálni, függetlenül attól, hova sodorja az élet legközelebb.

Ragyogó fényszórók

A vadonatúj Kia Picanto készen áll arra, hogy megvilágítsa az utat. A high-tech kétfunkciós fényszórók LED nappali világítással és helyzetjelzővel ragyogó fényt adnak. Oldalsó irányjelző lámpák határolják az autót, így bármikor megmutathatja sofőrtársainak a jármű kontúrjait.

Elegáns belső tér

A megnyerő részletek felvértezett, vadonatúj Kia Picanto biztosan elnyeri a tetszését. Fedezze fel a tágas belső teret, amelynek középpontjában  kifinomult szatén krómozású műszerfal áll. A színes betétek és a belső kialakítás szemet gyönyörködtető.

Legyen az Öné!

Szereti, ha a  kifinomultság csipetnyi játékos sportossággal párosul? Alakítsa ki saját elképzelése szerint Kia Picanto-ját és találja meg azt a kombinációt, ami a leginkább illik Önhöz!

 

 

Kényelmes és intelligens

A legtöbbet hozza ki az utazásból

Kategóriájában a legjobb csomagtér kialakítás

Az új Kia Picanto bővelkedik  a választékban. A rugalmas és sokoldalú, 255 literes csomagtérben könnyedén szállíthat normál méretű csomagokon kívül terjedelmesebb elemeket is. A 60:40 arányban osztott dönthető hátsó üléseknek köszönhetően nagyobb csomagokat is magával vihet az útra.

Kényelem minden tekintetben

Lehet kicsinek tűnik kívülről, belül mégis rengeteg helyet rejt a vadonatúj Kia Picanto. Kategóriájában az egyik legtágasabb autó, amely megfelelő körülményeket kínál bármely utazáshoz. A benne lévő extráknak köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha otthon lenne.

Sokoldalú tolatókamera

Tolasson könnyen és kényelmesen az új Kia Picantoval. A beépített vízálló tolatókamera dinamikus segédvonalakkal könnyíti meg a tolatást. Az érintőképernyő segítségével jobb képet kaphat arról, hova tart tolatás közben.

Rejtett értékekkel teli

A vadonatúj Kia Picanto megkönnyíti az életét. Amennyiben az autókulcs Önnél van, az autó slusszkulcs nélkül is nyílik, záródik, és egy gombnyomásra indul. Mindemellett a megvilágított piperetükör minden találkozó előtt hasznos segédeszköz lehet, míg  a reggeli kávéját az összecsukható pohártartóban tudhatja biztonságban.

 

 

Kapcsolódás

Mindig kapcsolódjon a világhoz.

Legyen mindig képben!

Élvezze a legkorszerűbb infotainment és online szolgáltatásokat az új Kia Picanto-ban. A Kia Online Szolgáltatásait a TomTom üzemelteti, mely hozzáférést biztosít traffipax-, időjárás- és közlekedési információkhoz is. Legyen naprakész az  Android Auto™ és az Apple CarPlay™ segítségével, miközben szemét folyamatosan az úton tarthatja.

7 colos érintőképernyő

A lebegő 7 colos navigációs és multimédia rendszer érintőkijelzője mindig kéznél van a műszerfalon, mely Bluetooth-al és hangfelismerővel segíti utazásait. Kapcsolja be, és találja meg az uticéljához vezető meggyorsabb útvonalat, hallgassa meg kedvenc számait, vagy használja a tolatókamerát. A stílusos cápauszony antenna pedig mindig tiszta jelet biztosít.

 

 

Technológia és biztonság

Biztonságosra tervezett

DRIVE WiSE technológia

Fedezze fel a DRIVE WISE-t, a Kia legújabb fejlesztésű, vezetéstámogató technológiáit. Ezek az innovációk,  mint például az autonóm vészfékrendszer, vagy az első lökhárítón elhelyezett radar és a szélvédőn található kamera, figyelik a potenciális veszélyeket. Amint veszélyt érzékel, figyelmezteti Önt, és ha szükséges, automatikus fékezésbe kezd, hogy ezzel is segítsen elkerülni vagy enyhíteni az ütközést.

Tempomat sebességhatárolóval

Ha hosszú utat tervez, tervezze az új Kia Picanto-val. Engedje, hogy autója is részt vegyen a vezetésben, hiszen a tempomat funkciója a sebességhatárolóval olyan lehetőségeket nyűjt, amelynek köszönhetően könnyen fenntarthatja a kívánt sebességet vezetés közben. A beállított sebességet nem lépi túl, valamint figyelmeztet, ha mégis jobban megnyomná a gázpedált. Vezessen nyugodtan a hosszabb utakon is.

Passzív biztonság

Az új Kia Picanto biztonsági funkciók teljes sorával rendelkezik. A vezető és utasoldalon lévő, valamint az oldalsó légzsákok alapvető felszereltségek az autóban, így azok ütközés esetén tökéletes védelmet nyújtanak.

Aktív biztonság

Az aktív biztonság is előtérbe került az új Kia Picanto megtervezése során. Az ABS csökkenti a féktávolságot, miközben növeli a fékerőt. A menetstabilizátor (ESC) optimális erővel fékezi a kerekeket és mérsékli a motorteljesítményt, hogy fenntartsa az irányíthatóságot. Az emelkedőn történő elindulás pedig nem fog többet gondot okozni, hiszen a Visszagurulás-gátló rendszer (HAC) segít benne.

 

 

Dinamikus vezetés

Jókedv és hatékonyság találkozása

Motorkínálat

Adjon egy kis energiát az új Kia Picanto-nak a legjobb teljesítményt nyújtó motorokkal. Ha minél kisebb ökológiai lábnyomot szeretne hagyni maga után, válassza az 1.0 MPI motort, amely 89g/km-re csökkenti a CO2 kibocsátást.

Mozgékonyság és irányíthatóság

Ugye Ön sem szeretné, ha kellemetlen érzés lenne vezetni autóját? A Kia Picanto-t, ennek elkerülése végett, olyan rendszerrel láttuk el, amely segít csökkenteni az alulkormányzottságot. A kiemelten nagy szilárdságú acélnak köszönhetően (AHSS) pedig az út sokkal élvezhetőbb, a zajok és rezgések mérséklődtek.

 

 

GT LINE

Lássuk az autó sportos oldalát

Őszintén elragadó

A vadonatúj Kia Picanto GT Line minden oldalról sportos és stílusos megjelenést mutat. Ez a vonalvezetés azoknak szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Fedezze fel, hogy illik-e Önhöz!

Emelt fővel

A vadonatúj Kia Picanto GT Line merész és bátor, ezért ne lepődjön meg az első hűtőrács és az alsó szellőzőnyílás betétein, amelyet saját ízlése szerint alakíthat választható színeinkkel. Döntsön a piros, az ezüst vagy a fekete között.

Lenyűgöző sziluett

Essen a vadonatúj Kia Picanto GT Line bűvöletébe! Majd lépjen egy lépést hátra, és  élvezze az elölről hátrafelé húzódó dinamikus vonalakat, egészen a tökéletes dupla kipufogócsőig, amely a sportos autók elengedhetetlen kelléke.

 

Méretek

 

Minden egyes Kia Picanto designelem aprólékosan átgondolt és megtervezett folyamat során jött létre. Az alábbiakban egy összefoglalót talál az autó pontos méreteiről. A bemutatott modell 16 colos könnyűfém felnikkel rendelkezik.

 

Motorok

Motor 1.0 MPI 1.2 MPI
Üzemanyag Benzin Benzin
Hengerűrtartalom 998 1248
Teljesítmény (LE/ford/perc) 67/ 5500 84/ 6000
Forgatónyomaték (Nm/ford/perc) 95/ 3500 121/ 4000
Manuális sebességváltó 5 sebességes 5 sebességes
Automata sebességváltó   4 sebességes

Jogi nyilatkozat

 

(1)  Android Auto™ és Apple CarPlay™

A vadonatúj Kia Picanto azon első Kia modellek egyike, melyek Android Auto™-val rendelkeznek, úgy tervezve, hogy az az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékeken is működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez lesz elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig az úton tartsa.

(2) Kia Online Szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.

(3) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

(4) 7 év térképfrissítés

Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.

(5) DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(6) Autonóm Vészfékrendszer

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, hiszen őt terhelik a jogi következmények. A vészfékrendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót, cska támogató rendszerként funkcionál. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(7) Kia 7 év / 150,000 km új autó garancia

Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt), helyi feltételek szerint.