Kia Optima kombi 2016
Optima kombi árlista
Kia Optima kombi 2016
Optima kombi prospektus
LETÖLTÉS
Kia Optima kombi 2016
Optima kombi tartozékok
LETÖLTÉS
Kia Optima kombi 2016
Optima kombi műszaki adatok
LETÖLTÉS

 

 

 

 

 

 

GYŐZTES FORMULA

Az új Kia Optima kombi

A kifinomult új Kia Optima kombi az innováció, a sokoldalúság és a kényelem tökéletes keveréke. A lenyűgöző stílus kategóriaelső biztonsági és kényelmi funkciókkal párosul.

Sosem lesz hely vagy stílus szűkében

A vadonatúj Kia Optima kombi kulcsa a funkcionalitás - de ez nem jelenti azt, hogy a megjelenés másodlagos. Dinamikus, modern stílusával és a részletekre fordított gondos figyelemmel kategóriájának újszerű képviselője.

STÍLUSOS, KÉNYELMES ÉS TELE INNOVÁCIÓVAL

A vadonatúj Kia Optima kombiban a stresszmentes és élményekkel teli élet ölt testet. A tágas térben kinyújtóztathatja végtagjait, a vezető központú utastérben pedig mindent könnyen elérhet.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA, MELY SEGÍTI ÖNT AZ UTAKON

A vadonatúj Kia Optima kombiban biztos lehet benne, hogy minden oldalról védve van utazás közben. Az innovatív technológiáktól kezdve, melyek az utakon segítik, az aktív biztonsági funkciókig, melyek mind az utasokat, mind a gyalogosokat védik - az Optima kombi felkészült, hogy a legkiválóbb kényelmet és védelmet biztosítsa.

INTUITÍV TECHNOLÓGIA BIZTONSÁGA MEGŐRZÉSÉRE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat, melyek a Kia vezetési és támogatási technológiáinak jövője. Az utazási biztonság fejlesztésére terveztük, hogy az autótulajdonos a vezetés örömére koncentrálhasson.

RUGALMAS. ALKALMAZKODÓ. TÁGAS.

Az élet sokkal élvezetesebb, ha teljes szabadságot kap, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle. Az új Optima kombival a tér és a rugalmasság mindig az Ön oldalán állnak - hála a bőséges csomagtérnek, a sokoldalú, egyérintéses lehajtható üléseknek és az okosan kialakított beltérnek, mely maximalizálja a tágasságot és a kényelmet. Ezen felül még ott vannak a padló alatti tároló rekeszek, a praktikus, állítható poggyász rendszer és az intelligens csomagtérajtó a kéz nélküli nyitásért. A hátsó ülések lehajtásával az Optima kombi 1686 literes helyet kínál a csomagoknak. A lapos csomagtér küszöb pedig még egyszerűbbé teszi a bepakolást.