Kia Venga
Venga árlista
Kia Venga
Venga prospektus
Kia Venga
Venga tartozékok
Kia Venga
 Venga műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

Design

Európában született

Külső formaterv

A Kia Venga a hűtőrácstól kezdve az óriási, körbefutó fényszórókon és merész hátsó lámpákon át egészen a dinamikus, ékalakú hátsó designig bővelkedik a kifinomult részletekben.

 

Belső tér

A Venga nem szab gátat egyéniségének. A kifinomult és tágas utastérhez különböző színű, kialakítású és kárpitú ülések, valamint választható króm elemek és egy új, stílusosan kialakított középkonzol között válogathat.

 

A funkció és a fantázia találkozása

Ki mondta, hogy nem lehetsz stílusos és gyakorlatias egyszerre? Európai dizájn, határozott fellépés, feszes vonalak és merész szögek adják a Kia Venga különleges megjelenését. Ezt gondos odafigyelés és apró fejlesztések teszik teljessé, biztosítva, hogy a funkcionalitás soha ne állhasson a feltűnő külső útjába

 

 

Komfort

Felfedezhető tér

Ergonómia az utastérben

A Venga új világot nyit meg Ön előtt. Különösen, ha a rendkívüli panoráma napfénytető mellett dönt, mely tovább növeli a tágasság érzetét. Az első üléseket a deréktámasz, a hátsó üléseket pedig a hatalmas fej- és lábtér teszi még kényelmesebbé.

 

Fűtött kormánykerék

A legfontosabb funkciókat, mint például a hangerőszabályzó, a tempomat, és a fedélzeti számítógép vezérlője mind könnyen elérhető távolságban helyeztünk el a kormánykeréken. Mert tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, mint amikor megzavarják vezetés közben.

 

Új üléskárpitok

Válasszon a háromféle új kárpit és a két bőr/szövet kombináció közül, hogy minden utas kényelembe helyezhesse magát - mindezt stílusosan.

 

 

Sokoldalú és tágas

Rugalmas. Alkalmazkodó. Lenyűgöző.

Tágas utastér

A Kia Venga magas tetővonalának és hosszú tengelytávjának köszönhetően mindenki számára elegendő fej- és lábteret biztosít. Irány az országút és ossza meg az élményt másokkal is!

 

60:40 arányban dönthető ülések

A Venga nagyban játszik. 440 literes csomagtere még nem minden, a 60:40 arányban osztott hátsó ülések előre vagy hátracsúsztatásával még több helyet nyerhet.

 

Csomagtér

Elegendő hely minden kalandhoz. A kétszintű csomagtartóval 570 literesre növelhető a raktér. Ha a legnagyobb, 1486 literes kapacitású térre van szüksége, helyezze alsó állásba a csomagtér padlóját és hajtsa le a 60:40 arányban dönthető hátsó üléseket.

 

 

Biztonság

Erős védelem, okos taktikák

Fékezés és stabilitás

A Venga megóvja Önt. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS), a vészfékrásegítő (BAS), a jármű stabiltiás vezérlő (VSM), valamint a menetstabilizáló elektronika (ESC) mind jobb fékezést és stabilitást biztosít vészhelyzetben, míg a visszagurulás-gátló (HAC) akkor segít, ha meredek lejtőn kell elindulnia.

 

Teljeskörű védelem

A Vengát minden szükséges eszközzel felszereltünk Ön és utasai biztonsága érdekében. A merev karosszéria, a gondosan létrehozott gyűrődőzónák és a hat légzsák teljes védelmet nyújt. Ráfutásos ütközés esetén az első ülések aktív fejtámlái csökkentik a fejsérülés kockázatát.

 

 

TECHNOLÓGIA

Fedezze fel minden részletét

A navigáció új szintje

Utazás közben senkinek sincs szüksége bonyodalmakra. Ön és utasai is imádni fogják az audiorendszer könnyen kezelhető 'tekerd és nyomd' szabályozását. A navigációs rendszer mellett minden funkció -  beleértve a hangrendszert is -  felhasználóbarát érintőképernyővel kezelhető.

 

Aktív vezetési technológia

Jobb kezelhetőséget szeretne? Az új Venga megadja Önnek a blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS), a vészfékrásegítővel (BAS), a menetstabilizálóval (ESC), a visszagurulás-gátlóval (HAC), és a járműstabilitás vezérléssel (VSM). Ráadásul teljesen független első és hátsó felfüggesztéssel rendelkezik. Naprakész navigációs rendszerünk szolgáltatja azokat a térképeket, melyekre utazás közben szüksége lehet.

 

Kapcsolódás

Maradjon kapcsolatban útközben is a csúcsminőségű, hathangszórós audio rendszer segítségével. Minden Vengában található RDS rádió és USB aljzatok MP3 lejátszóhoz és iPodhoz. Ezen felül Bluetooth®-szal is felszereltük, ami kéz nélküli telefonálást és zenelejátszást tesz lehetővé, a térképes, műholdas navigációs rendszer segítségével pedig még a legridegebb úticélok is elérhetőek.

 

 

Méretek

 

A Kia Venga minden részletének kialakítására nagy figyelmet fordítottunk. Az alábbiakban egy összefoglalót talál az autó pontos külső méreteiről.

 

 

További információ

 

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 4,4 – 6,5 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 110-150 g/km. Minden üzemanyag fogyasztási adat az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletével összhangban elvégzett, hivatalosan jóváhagyott tesztekből származik, modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok nem tartalmaznak semmilyen garanciát az adott gépjármű valós üzemanyag-fogyasztását illetően. 7 év / 150.000 km garancia érvényes az EU tagállamokban + Norvégia, Svájc, Izland, Gibraltár területén.

A képek illusztrációk. A felszereltség országonként eltérhet. A pontos felszereltséget a mindenkori árlista tartalmazza.