Kia Soulev
Soulev árlista
Kia Soulev
Soulev prospektus
Kia Soulev
 Soulev műszaki adatok

 
 

 

 

 

 

 

 

A KIA Soul utasterét úgy terveztük, hogy minden ülésnél bőséges hely álljon rendelkezésre. Helyezd magad kényelembe a környezetbarát, természetes anyagú párnázással és kárpitozással készült ülések és szőnyegek között. A hátul ülők megelégedésére bőven van lábtér.

MŰSZERFAL

A csúcstechnikát képviselő, digitális működésű műszercsoport logikus elrendezésben mutatja a járműre vonatkozó információkat. A középen elhelyezett 3,5" OLED fedélzeti számítógép megadja a megtett út hosszát, valamint a következő töltésig még megtehető távolságot. 

CSOMAGTÉR ALATTI TÁROLÓREKESZ

A csomagtér padlója alatt rekeszes tálca található, amely a töltőkábel, a szerszámok és az elsősegélydoboz elhelyezésére szolgál.

TÖLTÉS

  • Gyorstöltés: 33 perc
    (50 kW / 80% töltöttségi állapot)
     
  • Normál töltés: Kevesebb mint 5 óra
    (6,6kW / 100% töltöttségi állapot)

AKKUMULÁTOR
(Lítium-ion polimer)

A Soul EV utastere alatt elhelyezett, 27 kWh kapacitású, elegendően nagy teljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor 200 km hatótávolságot tesz lehetővé.

ELEKTROMOTOR

Az üzembiztos, könnyű, 81,4 kW teljesítményű, 285 Nm nyomatékot leadó, állandó mágneses szinkronmotor erőteljes gyorsulást biztosít induláskor és mérsékelt sebességgel történő haladásból történő előzéskor.

VIRTUÁLIS MOTORHANG

Annak érdekében, hogy a vezető érzékelhesse az autó sebességét, illetve a gyalogosok jobban hallják, hogy jármű közeledik, a Soul EV képes belsőégésű motor hangját hallatni.

ENERGIAHATÉKONY HÖSZIVATTYÚ-RENDSZER

A hőszivattyúrendszerek jóval hatékonyabbak az elektromos fűtőtesteken alapuló rendszereknél. A Soul EV hőszivattyúrendszere növeli a járművel egyszerre megtehető távolságot, mivel hulladékhőt nyer ki a hűtővízből az elektromos erőátvitel számára.

ENERGIATAKARÉKOS LÉGKONDICIONÁLÓ

A vezetőülés körüli térre szűkített légkondicionálási zóna a légkondicionálást a vezetőre korlátozza, így az el nem foglalt ülések terének kihagyása miatt az energiafelhasználás csökken, a járművel egyszerre megtehető távolság pedig nagyobb lesz.

AUDIORENDSZER TÁVIRÁNYÍTÁS

A kormánykeréken ésszerűen elhelyezett kezelőelemek segítségével állíthatod a rádió hangerejét és válthatsz az állomások között, a kéz kormánykerékről történő levétele nélkül.

TOLATÓKAMERA

Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamerából látható kép, valamint a jármű méreteit mutató jelzés lesz látható a közép konzolon elhelyezett kijelzön.

TEMPOMAT

Sebességtartó/sebességhatároló automatika: A tempomatot az erre a célra szolgáló, ergonómikus kialakítású gombok használatával a korménykerékről állíthatod be.