Kia ceed kombi
Pro Ceed árlista
Kia ceed kombi
Pro Ceed GT Line árlista
Kia ceed kombi
Pro Ceed prospektus
Kia ceed kombi
Pro Ceed műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

Akciós finanszírozással, 3 év ingyenes időszakos karbantartással.

Új Kia ProCeed vásárlása esetén, márkaszervizeinkben
3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék-és szűrőcseréket,
sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.

 

DIZÁJN

MERJEN NAGYOT ÁLMODNI!


SHOOTING BRAKE KONCEPCIÓ

Az új Kia ProCeed gyönyörű shooting brake karosszériája a kupék kínálta egyedi élményt és eleganciáját ötvözi a kombik praktikus újrahangolásával. Alacsony, karcsú és könnyed, amit sportosan ejtett tetőkialakításának és az erőteljes karosszéria áramvonalas kontúrjainak köszönhet.

SPORTOS KARAKTER

A kétrétegű "tigrisorr" hűtőrács és a széles alsó légbeömlők kihangsúlyozzák sportos lendületét. A LED-es fényszórók és a „jégkocka” LED-es nappali menetfények még merészebbé teszik; csakúgy mint az új tervezésű 18”-os könnyűfém keréktárcsák. A sportos, színekkel tuningolt küszöbök és a szaténkróm ablakkeretek pedig drámai hatást kölcsönöznek ikonikus sziluettjének.

 

NEM LEHET NEM ÉSZREVENNI

A széles hátsó lökhárító magabiztos, sportos hatással ruházza fel az autót, a dupla kipufogócső pedig még tovább erősítik a dinamizmus és a sportosság érzését. A csomagtérajtó teljes szélességében végigfutó LED-es hátsó menetfény alatt látható és az ajtó közepén elhelyezkedő, nagybetűs ProCeed modellnév az autó egyedi megkülönböztető jele, amely összetéveszthetetlenné teszi az utakon.

 

 

KIFINOMULT BELSŐ TÉR

Szálljon be, és helyezze magát kényelembe az elöl és hátul is tágas, minden részletében prémium utastérbe. Lágy tapintású anyagok, fémes borítások, fekete szövet tetőbevonat és vedőburkolatok töltik be a teret. A sportos, D-alakú kormány az izgalmas vezetési élményről gondosodik. Válassza az Önhöz illő kárpitokat és borításokat!

 

 

KÉNYELEM

ÉREZHETŐEN TÁGAS, SOKOLDALÚ TÉR, BŐKEZŰEN BÁNIK A CSOMAGTÉRREL

Nem kell, hogy feláldozza a stílust a tágasabb tér oltárán. Az új Kia ProCeed nem csak az utasok számára kínál több teret – 594 literes csomagtartója a legjobbnak számít a kategóriájában. Az alacsonyan fekvő csomagtérnek és a perem nélküli csomagtérajtónak köszönhetően a be- és kirakodás rendkívül egyszerű.

 

DÖNTHETŐ ÜLÉSEKKEL BŐVÍTHETŐ, 40:20:40 ARÁNYÚ HÁTSÓ TÉR

A 40:20:40 arányban dönthető hátsó ülések tovább növelik az autó sokoldalúságát. A csomagtérben elérhető kar használatával az ülések vízszintes helyzetbe dönthetőek. A csomagok sosem lesznek útban, ha azokat a praktikus, padlóba süllyesztett tárolókban tartja. A csomagtérben található csomagrögzítő hálóval megelőzhető, hogy zöldségek vagy más apróbb csomagok szétguruljanak a csomagtérben.

 

 

SOKOLDALÚ, INTELLIGENS MEGOLDÁSOK

Tele van a keze nehéz csomagokkal? Semmi gond, az Intelligens csomagtérajtó automatikusan felnyílik, ha érzékeli a közelében az Intelligens kulcsot. További kényelmi funkciók a kulcs nélküli ajtónyitás és az Automatikus világításvezérlés, amely beállítástól függően, a kinti fényviszonyoknak megfelelően kapcsolja fel vagy le a világítást.

 

DINAMIKUS VEZETÉS

 

VEZETÉS ÉS KEZELHETŐSÉG

Dinamikus vezetés, agilitás és valódi teljesítmény – ezek teszik az új Kia ProCeed vezetését különlegesen izgalmassá. Az erőátvitel a teljesítmény maximalizálására lett beszabályozva. Bárhova viszi is az útja, az alacsony vezetési magasság és a teljesen független felfüggesztések mindig tökéletesen kielégítik a kalandvágyát.

 

AGILIS KORMÁNYZÁS

Az Elektronikus Menetstabilizáló (ESC) és a Járműstabilitás-szabályozás (VSM) rendszerek, nyomatékvektoros fékerőelosztással az új Kia ProCeed alapfelszereltségébe tartoznak. A nyomatékvektoros fékerőelosztási rendszer egy elektronikus vezetősegéd, amely kerekenként képes a nyomatékelosztásra, és az ívbelső kerekek fékezésével a kanyarokban csökkenti az alulkormányzottsági hajlamot.

 

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ

Az akár 204 lóerős ProCeed GT Line volánja mögött hihetetlen izgalmak várnak Önre. Válasszon erőteljes, benzines modelljeink közül és kombinálja azokat 6 sebességes kézi vagy 7 sebességes duplakuplungos sebességváltóval. Erőforrásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy mindegyik megfeleljen a legújabb európai kibocsátási előírásoknak.

 

KORMÁNYRA RÖGZÍTETT VÁLTÓFÜLEK

A Kia duplakuplungos sebességváltóval felszerelt modellekben a kormányra rögzített könnyűfém váltófülekkel is lehet sebességet váltani. A váltófülek használatával gyorsan válthat sebességet, anélkül, hogy kezét le kellene vennie a kormányról. Ezáltal a vezetés dinamikusabbá és folytonosabbá válik, miközben teljes mértékben a kezében tarthatja az irányítást.

 

 

VEZETÉSI MÓD KIVÁLASZTÁSA (DMS)

A 7 sebességes duplakuplunggal felszerelt modellekben az Üzemmódváltó kapcsoló (DMS) segít a vezetési élmény szabályozásában. A normál mód maximalizálja a fogyasztás hatékonyságát és könnyebb kormányzást tesz lehetővé. Sport módban az autó határozottabban reagál a gázpedál megnyomására, lendületesebbé válik a gyorsulás és feszesebb a kormányzás is.

 


TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat - a Kia vezetéstámogató technológiáinak jövőjét!1 A biztonság javítását szolgáló innovációk figyelnek az Önre leselkedő veszélyekre, így nyugodtan fókuszálhat a vezetés élményére.

Tudj meg többet

 

KAPCSOLÓDÁS

8"-OS, ÉRINTŐKÉPERNYŐS NAVIGÁCIÓ ÉS PRÉMIUM HANGRENDSZER

A navigációs rendszer 8"-os érintőképernyője könnyen olvasható és kezelhető; valamint folyamatos információkat küld Önnek az útvonalakról, a lehetséges kerülőutakról és más hasznos dolgokról, melyek segítik, hogy minél előbb elérje úti célját. Szintén a kijelzőn keresztül vezérelhető a 8 hangszórós, prémium JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiával.4 A 7 éves térképfrissítéssel5 a navigációs rendszer éveken keresztül naprakész lesz.

KIA ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A TomTom Élő szolgáltatások6 és az Android Auto™, valamint az Apple CarPlay™7 által támogatott Kia Online Szolgáltatások valós idejű információt biztosítanak a benzinkutakról, a traffipaxokról, az időjárásról, a forgalomról, a parkolási lehetőségekről és még sok más egyébről, a 8”-os érintőképernyőn keresztül.8

OKOSTELEFONOS KÉNYELMI MEGOLDÁSOK

Töltse fel a telefonját menet közben – nem kell hozzá se kábel, se csatlakozó! Egyszerűen csak helyezze a mobilját a középkonzolon erre a célra kialakított tálcára!9

 

JOGI NYILATKOZAT

 

(1) DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(2) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(3) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.

(4) Clari-Fi™ technológia

A JBL® hangrendszer a Clari-Fi™ használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok kijavításában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(6) Kia Online Szolgáltatások TomTom® Élő szolgáltatásokkal

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken. A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

(7) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia ProCeed Android Auto™ és Apple CarPlay™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(8) TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(9) Vezetéknélküli telefontöltő rendszer

A vezetéknélküli töltés kompatibilis a Qi technológiával rendelkező, vagy erre képes adaptert alkalmazó telefonokkal.

(10) 7 év garancia

Kia hétéves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint.