Kia Optima 2016
Optima SW PHEV árlista
Kia Optima 2016
Optima SW PHEV prospektus
LETÖLTÉS
Kia Optima 2016
Optima SW PHEV tartozékok
LETÖLTÉS
Kia Optima 2016
Optima SW PHEV műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

 

Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid

 

JÖVŐBE MUTATÓ DIZÁJN

Dinamikus vonalvezetésével és erőt sugárzó front részével az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid rendkívül magabiztos hatást kelt. Az olyan feltűnő részletek, mint a hűtőrácsot és a küszöböket keretező, különleges kék betétek, valamint az energiatakarékos LED fényszórók pedig kiemelkedően környezetbarát jellegét hangsúlyozzák. A sportos légterelők és a 17" alumínium keréktárcsák pedig még áramvonalasabbá és stílusosabbá teszik az autót.

 

 

 

EGYEDÜLÁLLÓ BELSŐ 

A feltűnő dizájn nem csupán a szemét kápráztatja el. A tágas és kifinomult utastér hat különböző hangulatfénnyel hívogat. A könnyen elérhető képernyőtől a nyugtatóan ható, fehér bőrülésekig, minden apró részlet arról gondoskodik, hogy Ön a lehető legnagyobb kényelembe helyezhesse magát miközben halad következő úti célja felé.

 

 

ÉPPEN ANNYIRA PRAKTIKUS, MINT AMENNYIRE SOKOLDALÚ

440 literes csomagtartójának köszönhetően semmilyen váratlan helyzet nem jelent számára kihívást. Több, nagyobb és terjedelmesebb csomagot is könnyedén szállíthat vele, mivel a hátsó ülések 40:20:40 arányú felosztásban, külön-külön is lehajthatók. Számos csomagrendezési és -rögzítési lehetőség segíti, hogy mindennek helyet találjon és minden a helyén maradjon. Mindkét keze tele van? Az Intelligens csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha azt az Intelligens kulccsal közelíti meg.

 

 

FOLYAMATOS KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid Android Auto™ és Apple CarPlay™ kompatibilis, gondoskodva róla, hogy ön folyamatosan tarthassa a kapcsolatot a külvilággal, miközben vezet.1 A TomTom Élő szolgáltatások által támogatott Kia Online Szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy mindig eljussanak Önhöz a legfrissebb információk .2 A 8”-os kijelzőn nyomon követheti az időjárásról, a forgalmi helyzetről, a sebességkorlátozásokról és sok más egyébről érkező információkat.3,4 A fedélzeti navigációhoz 7 év térképfrissítés és valós idejű szolgáltatások is járnak.5

 

 

A PLUG-IN HIBRID MEGHAJTÁS

KÉT MOTOR EREJE EGYBEN, TOVÁBBFEJLESZTETT PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIA

Fedezze fel a hatékonyság új dimenzióját s az átlagos hibridekhez viszonyított megnövelt elektromos hatótávolságot! A benzines és elektromos hajtású motorokkkal a vezetés igazán gördülékenyen és hatékony! Induljon el tiszta lelkiismerettel! Autója mindeközben az Ön nyugalmáról is gondoskodik, köszönhetően könnyed kezelhetőségének és az akkumulátorra is kiterjedő Kia 7 éves garanciának.8

 

PÁRHUZAMOS HIBRID RENDSZER

Váltson egyszerűen a benzines és az elektromos meghajtás között! Vagy vezessen úgy, hogy mindkettőt egyszerre használja! A Regeneratív Fékrendszer a mozgási energiát használja az akkumulátor újratöltéséhez. Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid könnyedén feltölthető a 220 V-os otthoni áramforrásból vagy akár egy töltőállomáson is.

 

 

DINAMIKUS VEZETÉS

Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid egy 2.0 GDi motorral és egy elektromos meghajtású motorral repíti Önt úti célja felé. Élvezze a 205 lóerős összteljesítményt és a nagyobb akkumulátorának köszönhető, lenyűgöző 62 km-es, elektromos hatótávolságot! Igen, ez teszi a kategóriája legjobbjává.

 

 

LÁTVÁNYOS ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

Egyszerű és könnyen átlátható műszeregységén nyomon követheti az autó aktuális üzemmódját és az energiaáramlásról is visszajelzést kaphat, míg a navigációs kijelzőről leolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot. A Coasting Guide, kigurulást támogató rendszer jelzi, hogy kanyarodás előtt mikor kell felengedni a gázpedált. A prediktív vezérlési technológia pedig érzékeli, hogy lejtőn vagy emelkedőn halad, és a maximális hatékonyság érdekében az útviszonyoknak megfelelően állítja be a vezetési módot.

 

 

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat1, a Kia vezetéstámogató technológiáinak jövőjét. Innovációk, melyek szemmel tartják a veszélyt és biztonságosabbá teszik a vezetést. Ha kevesebb dolog miatt kell aggódnia, a vezetés valóban az élményről szólhat.

Tudj meg többet

 

JOGI NYILATKOZAT

(1) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia Optima Plug-in Hybrid Android Auto™ és Apple CarPlay™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(2) A Kia Online Szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken. (Az aktiváláshoz adatforgalommal rendelkező mobiltelefon szükséges.)

(3) TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(4) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(6) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(7) Vezetéknélküli telefontöltő rendszer

A vezetéknélküli töltés kompatibilis a Qi technológiával rendelkező, vagy erre képes adaptert alkalmazó telefonokkal.

(8) 7 év garancia

A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.