Kia Optima kombi 2016
Niro árlista
Kia Optima kombi 2016
Niro prospektus
Kia Optima kombi 2016
Niro tartozékok
LETÖLTÉS
Kia Optima kombi 2016
Niro műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

KÉT VILÁG LEGJAVA

 

A Kia Niro beltere tágasabb, mint gondolná. Minden utas számára nagy fej- és lábtér áll rendelkezésre. Helyezze magát kényelembe a 8 irányban állítható vezető ülésben. A tágas hátsó üléseken pedig még az igazán magas családtagok és barátok is otthon érezhetik magukat. Fedezze fel, milyen tágas és variálható az új Kia Niro! A méretes csomagtér és rugalmas, ügyes helykihasználás mellett a tágas hátsó ülésekről sem szabad megfeledkezni! A nagy hely mindenki számára megkönnyíti a be- és kiszállást. Amikor nagy térre van szüksége, a Kia Niro számos lehetőséget kínál. A hátsó ülések alá rejtett akkumulátornak köszönhetően 427 liter hely áll rendelkezésre a csomagtartóban. A maximális tér és rugalmasság érdekében a hátsó üléstámlák 60:40 arányban dönthetőek, így 1425 literes teljesen sík rakteret biztosít.

 

    DINAMIKUS VEZETÉS

Hatékony teljesítmény

Amilyen stílusos, olyan hatékony. Az új Kia Niro a dinamikus hibrid vezetés új korszakát hozza el. Ismerje meg, hogyan biztosítja minden alkalommal a legjobb teljesítményt. Élvezze a gyors és észrevétlen váltást, valamint az alacsony üzemanyag felhasználást a 6 sebességes duplakuplungos váltónak (DCT) köszönhetően. Itt az idő, hogy búcsút mondjon a váltáskor beálló rázkódásnak. Az új Kia Niro sportosabb vezetéséhez húzza magához közelebb a váltót, hogy a Sport mód aktiválódjon. Fokozza az élményt a 6 sebességes duplakuplungos váltó (DCT) kézi vezérlésével. Több, mint amire egy hibrid crossovertől várna.

 

    DRIVE WiSE

Zavartalan vezetés

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat - a Kia vezetés-támogató technológiáinak jövőjét. A biztonság javítását szolgáló innovációk figyelnek az Önre leselkedő veszélyekre, így nyugodtan fókuszálhat a vezetés élményére. A sebesség automatikus állításával, az új Kia Niro Adaptív Sebességtartó Automatikája biztonságos távolságot tart az előtte haladó járműtől. Tudja meg első kézből, hogyan működik ez az intelligens vezetésbiztonsági technológia. Ha ütközés veszélye áll fenn, az Autonóm Vészfékrendszer figyelmezteti és automatikusan fékez, hogy elkerülje a balesetet, vagy mérsékelje azt. A rendszer észleli a pályáján tartózkodó gyalogosokat is. A veszélyes holttér még a legóvatosabb és legtapasztaltabb sofőrt is meglepheti. A Holttér figyelő rendszer a lehető legbiztonságosabb vezetés érdekében jelez, amikor más jármű belép az Ön számára nem látható területre. A Sávtartó asszisztens (LKAS) közbe avatkozik, ha az új Kia Niro jelzés nélkül kezd eltérni a sávból. A rendszer egy előre figyelő kamerát használ a sáv határainak észlelésére és automatikusan segédkezik a kormányzásban, biztosítva, hogy Ön a megfelelő sávban maradjon.

 

    Technológia és biztonság

Támogatásra felszerelve

Hozzon ki többet hibrid autójából! A Szabadonfutás támogatás megmutatja, mikor kell elengedni a gázpedált kanyarodáskor. Az irányítás technológia érzékeli, hogy az autó mikor fog lejtőn vagy emelkedőn haladni, és a maximális hatékonyság érdekében, az útviszonyoknak megfelelően állítja be a vezetési módot. A Visszagurulás gátló rendszer (HAC) megakadályozza, hogy leálláskor visszaguruljon az emelkedőkön a fék finom működtetésével. Az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPAS) segíti Önt a szűkös helyekre manőverezéskor. Az Elektronikus Menetstabilizáció (ESC) pedig kiegyensúlyozza a fékezési erőt. Az új Kia Niro-t 7 légzsákkal szereltük fel, melyek közül egy a sofőr térdeit óvja. A Kiemelten Nagy Szilárdságú Acélból (AHSS) készült, rendkívül merev váz védi Önt és utasait, miközben az autó sérüléseit is csökkenti baleset esetén.
 

    KAPCSOLÓDÁS

Mindig kapcsolatban a világgal

Könnyű értelmezni, és még könnyebb használni. Találjon útvonalakat, útlevágásokat és más információkat a 8 colos érintőképernyőn. A 7 év térképfrissítésnek köszönhetően térképe mindig naprakész lesz. A Clari Fi™ technológia segítségével ugyanitt irányíthatja a 8 hangszóróból álló JBL® prémium hangrendszert is. Alacsony akkumulátor töltöttség? Pánikra semmi ok. Csak helyezze okostelefonját a konzol közepén található felületre, és már tölti is. Semmi kábel, semmi csatlakozás! A Kia Kapcsolódási Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom az Android Auto™ és Apple CarPlayTM  által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is mindezt valós időben. (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel). Könnyű értelmezni, és még könnyebb használni. Találjon útvonalakat, útlevágásokat és más információkat a 8 colos érintőképernyőn. A 7 év térképfrissítésnek köszönhetően térképe mindig naprakész lesz. A Clari Fi™ technológia segítségével ugyanitt irányíthatja a 8 hangszóróból álló JBL® prémium hangrendszert is. Alacsony akkumulátor töltöttség? Pánikra semmi ok. Csak helyezze okostelefonját a konzol közepén található felületre, és már tölti is. Semmi kábel, semmi csatlakozás!

 

További információ

(1) Drive Wise technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(2) Autonóm Vészfékezési Rendszer Gyalogos Felismeréssel

Az Autonóm Vészfékező Rendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az AEB nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(3) Szabadonfutás támogatás

A kiegészítő későbbi időpontban lesz csak elérhető.

(4) Clari Fi™ technológia

A JBL hangrendszer a Clari Fi™ technológiát használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok kijavításában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.

(5) Vezetéknélküli Telefontöltő Rendszer

A vezetéknélküli töltés kompatibilis a Qi technológiával rendelkező, vagy erre képes adaptert alkalmazó telefonokkal.

(6) A Kia Kapcsolódási Szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.