Kia Optima 2016
Ceed GT árlista
Kia Optima 2016
Ceed GT prospektus
Kia Optima 2016
Ceed GT tartozékok
Kia Optima 2016
Ceed GT műszaki adatok

 

 

 

 

 

 

MAGÁR VONJA A FIGYELMET

A hűtőrácson látható, összetéveszthetetlen GT embléma olyan magabiztosságot és erőt sugároz, amit egyszerűen nem lehet nem észrevenni. A belevaló, piros színű betétek látványosan emelik ki a magasfényű fekete küszöböket és a 18”-os, gyémánt mintázatú könnyűfém keréktárcsákat. Végül, de nem utolsósorban, a megnövelt teljesítményű dupla kipufogócsövek adják az erőteljes 1.6 T-GDi motor egyedülálló hangját.

 

CSAK MERÉSZEN

Ragadja meg a D-alakú kormányt, és élvezze a vezetés semmihez sem fogható élményét! Az új Kia Ceed GT belső tere a bőr és a hasított bőr kárpitok piros kontrasztos varrásával minden alkalommal rabul ejti, amikor csak beül az autóba.

 

NAGYON ADJA MAGÁT

A Kia reszponzív 1.6 T-GDi négyhengeres, benzines motorja a Ceed család legerősebb hajtóműve. 150 kW / 204 LE teljesítménye 7 sebességes duplakuplungos sebességváltóval párosítható a könnyed és az agilis váltás érdekében. A kormányra rögzített sebességváltó-fülekkel egyszerűen, egyetlen érintéssel válthat sebességet, amelyre az autó gyorsabban és dinamikusabban reagál.

 

 

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat - a Kia vezetéstámogató technológiáinak jövőjét!1 A biztonság javítását szolgáló innovációk figyelnek az Önre leselkedő veszélyekre, így nyugodtan fókuszálhat a vezetés élményére.

Tudj meg többet

 

KAPCSOLÓDÁS

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐS NAVIGÁCIÓ

A 8"-os érintőképernyő segítségével mindig naprakész lehet: a TomTom Élő szolgáltatások4 által támogatott Kia Online Szolgáltatások hasznos információkat biztosítanak a benzinkutakról, a traffipaxokról, az időjárásról, a forgalomról, a parkolásról és még sok másról. A fedélzeti navigációs rendszer 7 éves térképfrissítést és élő szolgáltatásokat5 is tartalmaz. Utazása során az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ köti össze a világgal.6
 

JBL PRÉMIUM HANGRENDSZER

A 8 hangszórós JBL prémium hangrendszer erőteljes audió élményt nyújt. A Clari-FiTM zene helyreállító technológia javítja az MP3 fájlok minőségét, így eredményez nagy felbontású hangzást.7

 

VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTŐ

Felejtse el a kábeleket és csatlakozókat, csak helyezze a kompatibilis Qi okostelefonját a középkonzolon erre célra kijelölt tálcára, és mobiljának akkumulátora máris elkezd töltődni!

 

 

 

JOGI NYILATKOZAT

(1) DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(2) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.

(3) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(4) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken. A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

(5) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(6) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Ceed GT Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(7) Clari Fi™ technológia

A JBL® hangrendszer a Clari-Fi™ használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok kijavításában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.

(8) 7 év garancia

Kia hétéves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint.