DIZÁJN

Stílus és tér

 

 

Bővítse látókörét

Az új Kia Ceed Kombiban több helye van élvezni a napját. Sportkombi jellegét atletikus dizájnjának, sokoldalú kialakításának és dinamikus vezethetőségének köszönheti. Készüljön fel az izgalmas vezetési élményre.

 

 

 

Dinamikus külső

Az új Kia Ceed Kombi az ötajtós atletikus megjelenését örökölte. A kétrétegű első hűtőrács, a full LED fényszórók a jégkocka Nappali menetfénnyel és ködfényszóróval karakteres megjelenést biztosítanak. A sportos, alacsony profilt a krómkeretes ablakok hosszabbítják meg, a tetősínekre pedig szabadon helyezhet bármit, amit csak szeretne.

 

 

 

Új megjelenés

A szemrevaló hátsó LED-es nappali menetfények javítják az autó láthatóságát, és könnyebben felismerhetővé teszik az úton. Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed család egyik legfontosabb jellemzője. A lámpában található LED-es irányjelzők (3 kocka) hangsúlyozzák az autó szélességét. Elöl full LED fényszórók, jégkocka LED-es menetfények és Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) világítják meg az utat.

 

 

 

Nagyszerű utastér

Mindent a vezető köré terveztünk. A műszerfal egyszerű, vízszintes elrendezése tágas atmoszférát teremt. A belsőt stílusos opciók dobják fel, mint a fekete és szürke részletek, a szövet, műbőr, vagy akár valódi bőr fekete ülések. A stílus és technológia tökéletes párosítása a 8"-os, érintőképernyős navigációs rendszer.

 

 

 

 

SOKOLDALÚ KÉNYELEM

Még több hely Önnek

 

 

 

Tágasság

A hatalmas, 625 literes csomagtér gyorsan 1 694 literesre bővül a hátsó ülések lehajtásakor. Két padló alatti tároló rekesz is rendelkezésére áll, amelyek kisebb tárgyakat rejthetnek el a kíváncsiskodó szemek elől. Rengeteg hely, hogy gondtalanul teljen a nap!

 

 

 

Intelligens megoldások

Az Intelligens csomagtérajtó magától kinyílik, ha az Intelligens kulcs a zsebében vagy a táskájában van, amikor megközelíti - kényelmes, ha tele vannak a kezei. Az Intelligens kulccsal gombnyomás nélkül nyithatja autóját, és a start/stop gombbal már indíthat is. Az Intelligens kulccsal az ablakokat távolról is irányíthatjha.

 

 

 

Sokoldalúság

Az új Kia Ceed kombi professzionálisan teremt helyet Önnek. Egyszerűen csak húzza meg a csomagtérben található kart az ülések vízszintes helyzetbe döntéséhez. A 40:20:40 arányú felosztásnak köszönhetően a hátsó tér az Ön igényeinek megfelelően alakítható - tökéletes sporteszközök vagy egyéb hosszú tárgyak szállítására. A csomagrögzítő sinek, elválasztó betétek és csomagrögzítő hálók segítségével könnyedén rendezheti csomagjait.

 

 

 

Vezetői komfort

Ne törődjön az időjárással. Minden ülés, sőt a kormánykerék és a szélvédő is gyorsan felmelegszik a hűvösebb napokon. Az első ülések melegebb napokon szellőztethetők is. Az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhová beparkolhat: a hátsó kamera kijelzőjén dinamikus irányvonalak segítenek a manőverezésben.

 

 

 

 

 

Nagyteljesítményű motorok

Válasszon benzines vagy dízel motorokat 100-tól 140 LE teljesítményig. Minden motor megfelel a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag kibocsátási előírásoknak. A turbós benzinmotorok részecskeszűrővel (GPF), a dízel motorok fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.

 

 

 

Agilis sebességváltás

Válasszon hatékony 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. A Vezetési mód választóval (DMS)9 személyre szabhatja vezetési élményét: csak nyomja meg a Sport gombot még több teljesítményért és gyorsabb reakciókért. Használja a kormányra rögzített váltókarokat a legjobb kontrollért és teljesítményért.

 

 

 

Reaktív vezethetőség

A független felfüggesztési rendszer agilis vezethetőséget, jobb rugózást és lengéscsillapítást biztosít. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik az új Kia Ceed Kombi magabiztos vezethetőségét.