Kia ceed
Cee'd árlista
Kia ceed
Cee'd GT Line árlista
Kia ceed
Cee'd SW árlista
LETÖLTÉS
Kia ceed
Cee'd műszaki adatok

 

Kia ceed
Cee'd prospektus
LETÖLTÉS
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kényelem minden kanyarban

A Kia cee’d-ben mindig otthon érezheti magát az utakon. Az elektronikusan állítható vezetőülés akár két beállítást is képes megjegyezni, a kormánykerék pedig 4 irányban állítható. A kormánykerék és az első ülések fűthetők, a nyár beköszöntével viszont a modern, kétzónás, egyetlen ujjmozdulattal bekapcsolható légkondicionáló rendszer biztosítja kényelmét.

Élje az életet

Kívül dinamikus, belül tágas – az új Kia cee’d mindezt egyszerre valósítja meg. A professzionális térkihasználásnak köszönhetően bőséges hely biztosítja az utasok kényelmét. Csomagtere kategóriájában az egyik legnagyobbnak számít.

Született európai

Európai mérnökök tervezték és legkorszerűbb, szlovákiai gyárunkban készül. AKia cee’d a legmagasabb színvonalat képviseli. Számíthat a csúcsminőségre és a minden eddiginél nagyobb kényelemre.

Érzékelhető minőség

Gondoskodtunk róla, hogy a legkényelmesebb vezetési élményt nyújtsuk Önnek. A belső teret kiváló minőségű alapanyagokból alakítottuk ki: a puha tapintású műszerfal és a HD TFT LCD kijelző figyelemre méltó látványt és minőségi környezetet biztosít. A középső kartámasz állítható, míg az aszimmetrikus középkonzol a vezető felé néz.