Kia Picanto
Picanto árlista 5 ajtós
Kia Picanto
Picanto prospektus
Kia Picanto
Picanto műszaki adatok

 
 

Bővebben...

AZ ÚJ KIA STINGER

BEMUTATJUK A LENYŰGÖZŐ GRAN-TURIZMÓNKAT!

 

Kia carens
Stinger árlista
Kia carens
Stinger prospektus
LETÖLTÉS
Kia carens
Stinger tartozékok
LETÖLTÉS
Kia carens
Stinger műszaki adatok
LETÖLTÉS

 

 

 

 

 

UTAZÁS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ízig-vérig Gran Turismo – az új Kia Stingert az élményautózás és az exkluzív színvonalú utazások rajongóinak alkottuk meg. Vagány, mégis kifinomult külső. Tökéletesen megtervezett és csendes belső. Gyors, rugalmas és dinamikus mozgás. Ezek a jellemzők állnak a gran touring élmény középpontjában - amikor az utazás öröme mindennél fontosabb.

 

DIZÁJN

Gran Turismo újragondolva

 

A VEZETÉS SZENVEDÉLYE

Az új Kia Stingert szívükbe zárják a valódi autórajongók. Minden vonalával a klasszikus Gran Turismo szellemiség előtt tiszteleg – az alacsonyan fekvő motorháztetőtől az erőteljes megjelenésig. Lenyűgöző formaterve összetéveszthetetlenné teszi, és lélegzetelállító teljesítményt sugall.

 

KÁPRÁZATOS DESIGN

A lenyűgöző design a megfelelő arányok, egyensúlyok kérdése. Az új Kia Stinger hosszú motorházteteje, rövid első túlnyúlása, megnövelt tengelytávja és alacsony vezetőfülkéje ékes példái ennek. A széles, de összetartó vállívek a feszes hátsó részben futnak össze, amelyet a fényes fekete, hátsó diffúzor tesz teljessé a jobb aerodinamika érdekében.

 

BÁMULATOS BELTÉR

Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet.
A beltérben kerek, repülőgépet idéző szellőzőket, fémgyűrűs kapcsolókat és szaténkróm betéteket találunk. Csodálja meg az igényes kidolgozású részleteket az alacsonyan fekvő sofőrülésből: a minőségi anyagokat, modern betéteket és kontrasztos varrásokat!

 

MOTOR

ERŐTELJES AJÁNLAT

Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan lenyűgöző tartalmat rejt a motorháztető alatt. Szeretné érezni a magával ragadó erőt? A motorok adatai magukért beszélnek.

 

370 lóerős 3.3 T-GDI V6
Végsebesség: 270 km/h. Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 5,1 másodperc (1)
 
255 lóerős 2.0 T-GDI 200 lóerős 2.2 CRDi

 

A PÖRGÉS GARANTÁLT

A Kia Stinger gyors reakciói és nagy teljesítménye révén Ön tökéletesen érzi az utat. Az elektronikusan vezérelt felfüggesztés (ECS) számos érzékelő segítségével gondoskodik a tökéletes kényelemről és biztonságról. Válasszon vezetési módot kedvének és az útviszonyoknak megfelelően!

 

MAGABIZTOSSÁG ÉS KONTROLL

Az út mindig tartogat váratlan fordulatokat. De az új Kia Stinger összkerékhajtása bármilyen kihívással megbirkózik, amely a kanyaron túl várja. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak – bármilyen is az időjárás vagy az útfelület.

 

GYORSÍTSA FEL A SZÍVVERÉSÉT!

Készüljön magasabb pulzusszámra, bármelyik hosszanti elrendezésű turbómotor rejtőzzön is a motorháztető alatt: a 2,2 CRDI (200 LE), a 2,0 T-GDI (255 LE) vagy a 3,3 T-GDI (370 LE)! A 8 sebességes automata váltó gyorsan és simán vált. Szívdobogtató élmények várják a rendkívüli gyorsulásnak és szélsebes utazásnak köszönhetően.

 

KOMFORT

DŐLJÖN HÁTRA, ÉLVEZZE A VEZETÉST!

 

TÁGAS CSOMAGTÉR

A meghosszabított tengelytáv és a ferdehátú karosszéria előnye a tágas utastér. Az ergonomikus belső térben Önnek és utasainak rengeteg hely áll rendelkezésére a pihentető, élvezetes utazáshoz. A tágas poggyásztér 406 literes, amelyben hosszabb csomagokat is gond nélkül elhelyezhet a 40:60 arányban osztott, ledönthető hátsó üléseknek hála.

 

FOKOZOTT KOMFORT

Az utasok komfortja elsődleges számunkra. Az új Stinger ülései optimális testtartást biztosítanak a benne autózóknak. Használja ki az elektromosan állítható vezetőülés, sportülésekre jellemző, magas szintű oldaltartását! A fűtött, szellőző üléseken minden utas kényelmesen elhelyezkedhet, és ellazulhat.

 

INTELLIGENS CSOMAGTÉRAJTÓ

Tele a keze? Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően így is könnyedén pakolhat Stingerébe! Tartsa nyugodtan a kulcsát a zsebében vagy a táskájában, és a csomagtartó automatikusan felnyílik, amikor megközelíti az új Kia Stinger hátulját.

 

KÖRÜLÖLELŐ INTELLIGENCIA

TISZTÁN LÁTSZIK A LÉNYEG

A vezetőülésben ülve könnyedén figyelmmel tarthatja az alapvető információkat a sebességmérő és a fordulatszámmérő között elhelyezett, jól áttekinthető kijelzőcsoporton. Az opcionális HUD (Head-Up Display) rendszert használva pedig sosem kell levennie szemét az útról, hiszen a lényeges információk a szélvédőre vetítve is megjelennek.

MINDIG ONLINE

A TomTom technológiájára épülő Kia online szolgáltatások magasabb szintre emelik a útmutatást1,2. Tartsa a kapcsolatot, és érjen el minden korábbinál több információt a lebegő, 8 hüvelykes érintőképernyőn! A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és az Apple CarPlay™-t3,4 is támogatja. Kapcsolódjon a világhoz, és streamelje kedvenc zenéit, miközben a vezetésre fókuszál!

360°-OS ÉLŐKÉPES MONITOR(AVM)

A parkolássegítővel kiegészített AVM rendszer a Kia Stinger négy – első, hátsó és oldalsó irányú – nagylátószögű kamerájának képét kombinálja. Az eredmény: egy átfogó, madártávlati kép a jármű körüli térről parkolás vagy 20 km/h sebességnél lassabb haladás közben.

HARMAN KARDON® PRÉMIUM HANGERNDSZER

Élvezze a világszínvonalú hangzást az opcionális, 720 wattos Harmon Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. A Kia történetében először a mélynyomók az első ülések alatt kaptak helyet. A Clari-Fi™ technológia javítja a digitális audióélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológiáj biztosítja az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzást.5

 

 

JELLEMZŐK (TECHNOLÓGIA)

MINDEN AMI KELL, BÁRHOVÁ MÉSZ

Mérnökeink célja, hogy a vezető teljes elégedettséget és kontrollt érezzen a volánnál. Bármire is vágyik, mi gondoltunk rá. A páratlanul kényelmes belsőt csatlakozási lehetőségekkel, kényelmi-, információs- és szórakoztató szolgáltatásokkal szereltük fel. A vezető több módon is kapcsolatba léphet autójával, és minden pillanat újabb örömöket rejt, még a leghosszabb utakon is.

 • Head-Up Kijelző (HUD)
 • 15 hangszórós Harman/Kardon© hangrendszer
 • Android Auto™ és Apple CarPlay™(2)
 • Kia Online Szolgáltatások
 • 360 Fokos Kamera Rendszer
 • Intelligens csomagtérajtó

 

HIGH-TECH BIZTONSÁG HOSSZÚ UTAKRA

A Kia számára fontos a menetbiztonság. Ezért az új Stingert aktív DRIVE WISE(4) technológiákkal szereltük fel, amely a vezetőnek most még magasabb szintű segítséget nyújt. Előrejelez és reagál a változó útviszonyokra. Segít felismerni a potenciális veszélyeket, és ezáltal javítja az általános biztonságot.

 • Intelligens sebességtartó automatika
 • Éberség felügyeleti rendszer
 • Autonóm vészfékrendszer(5)
 • Sávtartó asszisztens
 • Sebességkorlátozást kijelző rendszer
 • Távolsági fényszóró asszisztens

 

Kia Stonic


Prospektus

Konfigurátor

Árlista letöltése

 

AZ ÚJ KIA STONIC.
AZOKNAK, AKIK A MAXIMUMOT HOZZÁK KI AZ ÉLETBŐL.

Lépjen ki komfortzónájából az új Kia Stonic-kal. Egyedi, izmos design-ja mellett kéttónusú fényezéssel mutathatja meg egyedi stílusát. A dinamikus, 120 lóerős motor(1) és az agilis mozgás kalandra csábítja Önt. Az innovatív funkciókkal pedig még többet hozhat ki minden útból.

 

DESIGN ÉS DINAMIKUS VEZETÉS

Legyen kaland minden utazás. A merész megjelenés, a 120 lóerős motor és az agilis irányíthatóság teszi stílusossá és magabiztossá az autót. A kényelmes futómű pedig élvezetessé teszik városi útjait.

Az éles és áramvonalas forma teszi egyedivé az autó megjelenését.

A színcsomagok tökéletes összhangba hozzák a kéttónusú fényezést a beltér színeivel.

 

CSATLAKOZÁS

Legyen naprakész és szórakozzon a 7"-os lebegő érintőképernyővel, amelyhez csatlakoztathatja telefonját Bluetooth®, Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ segítségével.

 

 

KIA ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezze meg következő kalandját élő útinformációval, sebességmérő előrejelzéssel, időjárás információkkal és egy keresővel, amelyben megtalálhatja a legfontosabb helyszíneket a Kia Online szolgáltatásokkal a TomTom® jóvoltából.

 

TOLATÓKAMERA

Parkoljon biztonságosan.

 

INTELLIGENS KULCS NYOMÓGOMBOS INDÍTÁSSAL

Az autóhoz közeledve az ajtók kinyílnak, és a motor nyomógombbal indítható.

 

FŰTÖTT VEZETŐ- ÉS UTASOLDALI ÜLÉS

Melegítse fel az első üléseket kedve szerint

 

ÉBERSÉG FELÜGYELETI RENDSZER

A biztonságon kívül semmi sem állíthatja meg: a Kia Stonic jelzi, ha fáradtnak észleli Önt.

 

HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

Javítsa biztonságérzetét a Holttér figyelő rendszerrel, amely jelez, ha jármű kerül a holtterébe.

 

ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Figyelmezteti Önt, ha túl közel kerülne egy tárgyhoz Ön előtt..

 

SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA SEBESSÉGSZABÁLYOZÓVAL

Ha megtalálta az ideális sebességet, a sebességszabályozóval módosíthatja.

 

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A rendszer figyelmezteti, ha elhagyná saját sávját.

 

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

Ne aggódjon amiatt, hogy elvakítana másokat - a Kia Stonic észleli a közeledő járműveket és automatikusan kapcsol a távolsági és a tompított fényszóró között.

 

 GARANCIA

 
Minden egyes Kia Stonic tulajdonos egyedülálló, 7 évre szóló újautó-garanciában részesül (3 évig korlátlan, a 4. évtől 150.000 km-ig). A garancia átruházható a következő tulajdonosra, és 7 év ingyenes térképfrissítést(8) tartalmaz TomTom élő szolgáltatásokkal.